sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Laukut pakattu...

.. tai ainakin melkein! Miten sitä tavaraa onkin niin paljon, vaikka kuinka olen yrittänyt järkevästi ja mahdollisimman vähän kerätä mukaan otettavia vaatteita ja tarpeellista tavaraa.


Tein netissä juuri lähtöselvityksen ja soittelimme Piian (luokkatoverini, jonka kanssa yhdessä matkaamme Weimariin) kanssa lähtöajasta ja muusta. Viime yönä taisi jännitys iskeä uniin asti mutta ihmeen vähällä panikoinnilla olenkin selvinnyt.


Tämän viikonlopun olen pyykkäämisen ohella käyttänyt kivasti läheisten kanssa yhdessäoloon; perheen kanssa on käyty kahvittelemassa sekä mummon että vaarin luona. Eipä tässä sunnuntaipäivässä enää paljoa ennätä, koirien kanssa kun käyn kävelemässä ja Ainon vien myöhemmin takaisin Lahteen. Äänestämisen olemme hoitaneet Markon kanssa ennakkoon, vaalivalvojaisissa ehkä piipahdan minäkin. Tuloksia tuskin jaksan valveilla odotella, mutta kyllähän sen ehtii aamullakin todeta, kuinka Markon käy!


Tässäpä muuten linkki Weimarin kaupungin sivuille, käy kurkkaamassa!


https://www.weimar.de/homepage/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Viimeinen viikko. Vähän mälsää, vaikka kuitenkin kotiin on jo kiva lähteä. Eilen kävimme rautatieasemalta kyselemässä vaihtoehtoja ja o...